Αεροδρόμιο Πρέβεζας RENT A CAR PREVEZA AIRPORT JOHN G.AUTOVERMIETUNG MIETWAGEN ΠΡΕΒΕΖΑ
Mietwagen Preveza Airport - ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑ-RENT A CAR PREVEZA JOHN G.

   Κατά την ενοικίαση ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, είναι σύνηθες να αφήνετε μια προκαταβολή ως εγγύηση για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Αυτό το ποσό κατάθεσης διατηρείται στη μέθοδο πληρωμής και εξαρτάται από την ομάδα ενοικίασης οχήματος. Η κατάθεση μπορεί να κρατηθεί σε μετρητά ή σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί έως και μία εβδομάδα για να σας πιστωθεί η προκαταβολή κατά την επιστροφή του οχήματος.

 

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ: Ο ενοικιαστής και οι επιπλέον οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών για όλες τις κατηγορίες

 

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: Ο ενοικιαστής πρέπει να έχει έγκυρη άδεια οδήγησης για τουλάχιστον ένα χρόνο.

 

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ: (2) ΔΥΟ ημέρες

 

ΕΓΓΥΗΣΗ: Απαιτείται ποσό 400 € ως εγγύηση ζημιών. Το ποσό αυτό επιστρέφεται μετά την επιστροφή του οχήματος στην εταιρεία.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Οι τιμές ενοικίασης περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μορφές κάλυψης: θάνατος ή σωματική βλάβη σε τρίτους και επιβάτες στο νοικιασμένο αυτοκίνητο εκτός από τον οδηγό έως 500.000,00 € ανά ατύχημα, υλικές ζημιές σε τρίτους έως 100.000,00 €, το νοικιασμένο αυτοκίνητο ενάντια στη φωτιά.

 

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ (CDW): Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο νοικιασμένο όχημα, μπορεί να μειωθεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Ελληνικός Νόμος Οδικής Κυκλοφορίας, σε μέγιστη χρέωση 450 € για ομάδες: A,B. 750€ για γκρουπ: C,D,E. 900€ για γκρουπ: F.

 

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΖΗΜΙΑΣ SUPER COLLISION DAMAGE (SCDW): Αυτή η ασφάλεια παρέχει στον ενοικιαστή σε περίπτωση ατυχήματος πλήρη ασφάλιση, περιλαμβάνει επίσης ελαστικά/γυαλιά και κάτω μέρος του αυτοκινήτου και δεν αφήνει τον ενοικιαστή με καμία οικονομική ευθύνη)

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΛΟΠΗΣ (T.W.): Περιλαμβάνεται στην τιμή.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ (P.A.I.): Στην τιμή περιλαμβάνεται. Καλύπτει τον οδηγό για θάνατο, μόνιμη ολική ή μερική αναπηρία από τροχαίο ατύχημα έως 16.500,00 € και ιατρικά έξοδα έως 1.450,00 €.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Τα μοντέλα αυτοκινήτων είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Σε περίπτωση προβλημάτων παράδοσης, μπορεί να χρειαστεί να προσφέρουμε στον ενοικιαστή άλλο όχημα από καλύτερη κατηγορία χωρίς επιπλέον χρέωση. Όλα τα αυτοκίνητα κρατούνται σύμφωνα με την ομάδα αυτοκινήτου και όχι το μοντέλο αυτοκινήτου.

 

ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τύπο αυτοκινήτου με άλλον τύπο με τα ίδια κ.εκ.

 

ΚΑΥΣΙΜΟ: Τα καύσιμα πληρώνονται πάντα από τον πελάτη. Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το όχημα με την ίδια στάθμη καυσίμου όταν ξεκίνησε η περίοδος ενοικίασης. Εάν όχι, πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά. Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων εάν υπάρχει περισσότερη βενζίνη στο ρεζερβουάρ.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ: Δεν υπάρχουν χρεώσεις παράδοσης και παραλαβής εκτός από: Ορισμένες περιοχές χρεώνονται διαφορετικά λόγω απόστασης.

 

FERRYING: Πρέπει να έχετε γραπτή άδεια από την εταιρεία ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: 24 ώρες την ημέρα

 

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος και πρέπει να πληρώσει για όλα τα εισιτήρια και τις ποινές που λαμβάνει από κάθε μορφή

Θα βρείτε τις νεότερες πληροφορίες για εμάς σε αυτή τη σελίδα. Συνεχώς αναπτύσσεται και μεγαλώνει.

 

+30 6932287669  ( Viber)

 

+004915739042051   (whats ap )

 

John Rent a car Preveza Arta

 

Κεντρικο. Καμπή Άρτας διασταύρωση του δρόµου Άρτας – Φιλιππιάδας προς την Πρέβεζα.

 

 

 

 επικοινώνια

Φόρμα κράτησης

Όνομα Επιθετο *
Τηλέφωνο *
E-mail *
Check-In *
Check at *
Μήνυμα *